Testkezelések
 

Kozmetikai kezelések testének egészségéért és szépségéért.

 TIPP:

Tudta, hogy az Óbuda Kozmetikában lehet kérni háttisztítást férfiaknak és nőknek egyaránt?!

 

Háttisztítás

Hasonló az arctisztításhoz, letisztítás és egy erős peeling után, a gőz közben egy puhító-, kényeztető hátmasszázsban van része a vendégnek. A kitisztítás után két fázisban fertőtlenítjük a hátat, végezetül pedig egy nyugtató-, összehúzó pakolás teszünk fel.
 

Body Wrapping Aromaterápiás testtekercselés

Természetes és kellemes kozmetikai kezelés az alakformálásra, striákra, bőrfeszesítésre és cellulit problémákra, diéta mellé ajánlott.

Az eljárás menete:
A megtisztított testterületet, tonizáljuk és peelingezük, hogy fokozódjon a hatóanyag felszívódás. Ezt követően a testet térdtől mellig, a kezelendő problémának megfelelő krémmel bekenjük, ez után aromaterápiás folyadékkal átitatott elasztikus fáslikkal betekerjük a kezelt testrészeket.

Az illóolajokban lévő hatóanyagok, fokozott vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben, miközben a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel, így a szervezet kalóriát használ fel (fokozza a tartalékenergiák elégetését), hogy a test termikus hőegyensúlyát fenntartsa.

A betekert vendég, 45 percet pihen egy takaró alatt. A kezelés végére az olajok teljesen beszívódnak a bőrbe, így feszessé és hidratálttá válik a vendég bőre.

A kezelés során jelentősen intenzívebbé válik a test salaktalanítása, fokozott nyirokáramlás következik be, a pangó folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozik, ezért kötelező a fokozott folyadék fogyasztás a kezelés napján.

Javasolt kezelés mennyiség:
heti 2-3 kezeléssel, 10-12 alkalom után lesz eredmény.
 

Elektrostimulációs kezelés

Az elektrostimulációs készülék alakformálásra lett kifejlesztve. Ingeráram segítségével indukálnak, a megfelelő helyre felrakott elektródák, izom összehúzódást és ernyedést.
E mesterséges izomingerelés, amit a bőrön keresztül érünk el, nem jár kellemetlen áramérzettel, éppen olyan mintha a páciens maga végezne aktív mozgást.
Az elektrostimulációs kezelés az egyik legkényelmesebb megoldás az alakformálásra. Megmozgat még olyan izmokat is, amelyeket aktív mozgással nagy szenvedés árán tudnánk csak alakítani. Nagy előnye ennek a passzív tornának, hogy kényelmesen, utólagos izomláz nélkül, izzadságcsepp nélkül érhetjük el a kívánt eredményt. A kezelésnek van pozitív mellékhatása is, mint például a nyirokkeringés fokozódása, szövet regenerációja.

Különböző programok közül lehet választani:

  • Zsírbontó-fogyasztó: zsírsejt bontó, elősegítve a narancsbőr csökkentését, a zsírleadást.
  • Sejtanyagcsere élénkítő: élénkíti a bőr és a kötőszövet sejtjeinek anyagcseréjét.
  • Izomtorna: izmok formálására, izom-zsír arányának javítására szolgáló program, mely gyors és lassú izomtornának köszönhető.


A majdnem  egy órás kezelés fájdalommentes, mert mindenkire személyre szólóan állítjuk be, nem lesz fáradt és az egy órás passzív tornázás végén még izomláza sem lesz, fizikai felkészültségétől függetlenül.


Várható eredmény, hány alaklom ajánlott?

Az eredmény centikben mérhető. Zsír-izom aránya változik, mert a könnyebb súlyú zsírsejtek helyén nehezebb, de kisebb térfogatú izomszövet épül. A kezelés segít a fogyókúrázóknak gyorsabban elérni a kívánt eredményt amellett, hogy a kezelt területen a bőr és kötőszövet álaga feszesebb lesz.
Az elektrostimulációs kezelés után pihenten jön el, pedig egy órát végig tornázik, izomláz és fáradságérzet nélkül. Egy kúra során onnan fogy, ahonnan szeretne.
Amennyiben elszánt a fogyás iránt, diéta mellett, egy hónap alatt, akár egy méretettel csökkentheti a ruhaméretét. Fogyni vágyóknak legalább 10 alkalom javasolt, 1-2 napos szünetekkel.
 

Kinek nem szabad alkalmazni

  • Pace-maker viselőinek
  • Patolikus betegségi tüneteket mutató bőr esetén
  • Terhes személynek


 

Testkezelések
Kezelés neve Árak:
Hát tisztítás (30') 9000
Hát tisztítás (45') 12000
 Háttisztítás Arckezelés mellé 8000
Body Wrapping, aromaterápiás testtekercselés
(60’)
8800
Elektrostimulációs testkontúr kezelés
(60’)
10000
2in1: Tekercselés + elektrostimulációs bőrfeszesítés
(75')
12500

Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák.